Hoi, ik ben Maurice

40 jaar en woonachtig in Amsterdam. Ik ben filosoof, storyteller, gecertificeerd NLP- en systeemcoach.

Ik help jou de kaarten opnieuw te schudden en je in beweging te krijgen om daadwerkelijk je eigen weg te volgen. Zodat jij je volledige potentieel ontdekt.

(Tekst gaat hieronder verder door).

Ik ben Maurice. Laten we kennismaken.
Diana Orlando Van Walsum Therapist/Counsellor Portrait

Mijn verhaal

Ik kan geen dag zonder muziek, cappuccino en fitnessoefeningen. Spotify, mijn Airpods en weerstandsband zijn dan ook vaste items in mijn tas.

Verder ben ik gek op zon, eilanden en het strand. Misschien omdat ik een aan de kust geboren Zeeuw ben.

Al vroeg in mijn bestaan werd ik met de emotie schaamte geconfronteerd. Als vijfjarig jongetje was ik helemaal gek op My Little Pony uit de jaren tachtig. Ook al trok ik mij hier niets van aan, ik pikte toch signalen op dat een jongen niet met meisjes speelgoed hoorde te spelen.

Daarnaast had ik op de lagere school tweemaal een half jaar een klas overgeslagen waardoor ik de jongste leerling van groep 8 was. Mijn schooladvies met de eindtoets was echter zo belabberd slecht, dat de juffrouw mij een strenge blik toewierp dat ik me diep moest schamen.

Op de middelbare school in Limburg werd mij ook snel duidelijk gemaakt dat ik afweek, omdat ik uit Zeeland kwam en dat homo-zijn niet ‘stoer’ is. Homo was dus iets wat ik toen niet wilde zijn. Hierdoor schaamde ik me ervoor dat ik erachter kwam dat ik een jongen leuk vond op achttienjarige leeftijd. Ik probeerde dit op allerlei manieren te verbergen en te verbloemen.

Het resulteerde in vluchtgedrag. Op zoek naar mijzelf. Op zoek naar antwoorden. Na een reeks afgehaakte studies belandde ik uiteindelijk in een studie filosofie, waarin ik wederom met regelmaat beschaamd ben door mijn omgeving.

Het was op den duur zelfs zo erg dat ik als begin twintiger niets meer ondernam, niet meer naar college ging, niets meer durfde op te schrijven; mijzelf totaal aan het kwijtraken was. Totdat ik besloot: nu is het genoeg!

Ik ging aan mijzelf werken op alle vlakken in het leven: lichaam, geest, financieel, relaties, plezier, kennis en spiritueel. Leven naar het leven dat ik wil gaan leven. Vrij van schaamte. Niet meer uit angst voor kritiek en afwijzing, maar door mijzelf te zijn en authentiek te leven.

Ik heb mijn studie filosofie afgerond. Daarnaast heb ik mij onder andere verder ontwikkeld in Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) en systemisch coachen.

Wat je nog meer over mij moet weten:

Wie ben jij in de kern. Zonder Instagram waardige uiterlijke opsmuk, mooie spullen, je woning, dure kleding, je salaris, je LinkedIn, je studies, het aantal countries dat je hebt gezien (and still counting) of die gave auto. Dat is allemaal heel leuk, echt waar, maar voor mij zoals zangeres Shania Twain ooit over zong: 'That Don't Impress Me Much...'

Wie ben jij als persoon zonder al die dingen. Dat vind ik pas machtig interessant om te weten. Met al je zonnige kanten, maar ook je schaduwkanten. Met al je karaktereigenschappen, tekortkomingen, eventuele verslavingen, de fouten die je hebt gemaakt en de tegenslagen in je leven.

Wat kom jij met je unieke persoonlijkheid de wereld brengen? Waar sta je voor? Wat zijn je doelen en dromen? Hoe kijk je naar het leven?

Als jij dit weet van jezelf én durft te laten zien, zonder schaamte, dan maak je pas écht indruk op mij.

Ervaar jij een kloof tussen wie jij nu bent en wie jij zou willen zijn?

Zet je eerste stap en download mijn gids 'stop met vergelijken, start met leven.'

Voordeel 1
Voordeel 1
Voordeel 1
Voordeel 1